Добре дошли, Гост.
Моля регистрирайте се, за да пишете във форума.
Username: Парола: Запомни ме

ТЕМА: Къде е човека Х? Жив ли е?

Къде е човека Х? Жив ли е? 17 Ное 2015 18:22 #1

 • Redji
 • Redji's Avatar
 • Offline
 • New Member
 • Мнения: 16
 • Thank you received: 2
Жена се обажда и пита за мъж, който е в неизвестност. Обявен за национално издирване. Нямат роднинска връзка. Според вас къде е човека, жив ли е? 14.11.2015 14:30 гр. Варна
Последна промяна: 17 Ное 2015 18:23 от Redji.
The administrator has disabled public write access.

Къде е човека Х? Жив ли е? 08 Ян 2016 16:52 #2

 • Redji
 • Redji's Avatar
 • Offline
 • New Member
 • Мнения: 16
 • Thank you received: 2
Ноември месец с обади жена, която пита за човек, който е изчезнал безследно на нейни близки. Човекът е бил обявен и в национално издирване. За него се знае , че пристрастен към алкохола като в последните години е имал доста сериозни проблеми със здравето. Идва ден където не се прибира в къщи в рамките на седмица и нещо. Неговите близки не могат да го открият, оказва се също така , че и хората от селото не са го виждали в последните дни. Жената , която зададе въпроса беше на мнение , че той е мъртъв. Нека да видим картата.
Имаме Асценднет в последните градуси на Риби. Което значи, че питащата се предполага че знае отговора. На въпроса жив ли е? Когато търсим загубени хора и ако нямаме роднинска връзка ( в случай питащата има много далечна връзка с човека) разглеждаме като сигнификатор на изгубения човек, управителя на асцендента, Нептун. Нептун с енамира в 12 дом и е ретро като Сатурн прави сходящ квадрат към него. Нептун е в забавен ход на движение като след 5 дена ще бъде стационарен. Последни критични градуси на знака Риби, южен възел там и Нептун в 12 дом отиващ към стационарно положение и квадрата към Сатурн ни насочват , че този човек е в много критично състояние. Луната без Курс ни дава насока, че човека , който е изгубен ще бъде намерен. ако погледнем Луната тя е в знака Стрелец и 9 дом , което показва че той е тръгнал на някъде извън селото. В близост около селото има язовир и река. Насочих ги да потърсят в местността около язовира. Предполагах , че човека може да се е удавил. Също така имаше варианти и да се проверят областта на малките рекички , водоеми и извори. Нептун в Риби акцидентално слаб, сочи тези места. Нептун се намира на югоизток, а долу в тази част извън селото има река също с извор и чешма. Последния аспект на Луната е квадрат към Юпитер, уп на асценднета и 9 дом. Това показва какво се е случило. Най вероятно той е решил да тръгне нанякъде извън селото, но не е могъл да стигне. Ако разгледаме картата със сигнификатор Меркурий уп на 7 дом, ще видим , че той е изгорен от Слънцето в 8 ми дом, пак не добър покзатале за състоянието на изгубения човек. Така до тук установихме, че човека е в критично за него състояние, предположихме , че е извън селото до воден източник, язовир, река, водоем.
Какво се случи?
Жената ми се обади на 20.11. 2015 и каза, че са намерили трупа на човека в близост до малката рекичка на чешмата извън селото. Тя се намира точно на югоизток извън селото. След съдебната медицинска експертиза се оказало, че човека е паднал и е починал от измръзване.
Това беше първия случай, който имах с изчезнал човек. Мир и светлина на душата му!
The administrator has disabled public write access.

Къде е човека Х? Жив ли е? 27 Ян 2016 14:56 #3

 • Margi
 • Margi's Avatar
 • Offline
 • New Member
 • Мнения: 7
 • Thank you received: 2
Rumi писа:
Нямате права за достъп до страницата.


Не виждам престъпление, не виждам опасност за живота на мъжа. Има нещо абсурдно в тази карта...[/size]

Престъпление е трудно да се види на пръв поглед, но още щом погледнах картата видях, че човекът е преживял инцидент и не е жив. Освен Марс в знак на заточение Везни, в критичен градус, е в неговия 1 дом /обръщам домовете, защото човекът е назован по име Х/, Меркурий в Скорпион, който управлява същия дом в Дева и е изгорен от Слънцето. Ако броим 7 дом в хороскопа за 1-ви, то 12 дом е производен 6-ти /дом на здравето/ на мъжа Х. Там е Нептун в Риби - измръзване, крайниците, алкохол.......Венера в 7 дом управлява производен 8 дом на мъжа и е в негов 1-ви. И сега.....относно евентуално престъпление - Марс управлява интерсептирания знак Овен в 1 дом, а този дом е производен 7-ми от 7-ми и домът, представящ "другите", включително и престъпниците. Аз мисля, че е имало престъпление, защото на практика имаме управител на 7 дом в 1 /имам предвид като се обърне картата и 7 дом се разглежда като 1/. Като добавим и управителя на 8 дом в 1, става класика в жанра за проява на насилие. Ако не беше там Марс, а само Венера, бих казала, че сам е виновен за смъртта си. Но Марс е планета на насилието и инцидентите. А Нептун има връзка също с измръзванията, снега и е в Риби - знак, управляващ крайниците. За един почерпен човек и едно побутване от някого може да бъде фатално, ако си е ударил главата - Марс в 7 дом. А Луната в 9 дом /производен 3 от 7/ дава информация, че е бил в близост до дома. Може много още да се разгледа и тълкува по темата, но това мисля, че е достатъчно. Имам два много сериозни анализа на подобни хорари, публикувани на личната ми страница, които са много интересни.
Последна промяна: 27 Ян 2016 14:58 от Margi.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.312 seconds
Създадено с Kunena форум